Nieuws

Welkom op de website van Collectiviteitkring Flexibele regeling

29 april 2022

In onze Collectiviteitkring Flexibele regeling worden de beschikbare premieregelingen uitgevoerd. Op deze kringpagina leest u hoe dat werkt en welke keuzes u als deelnemer kunt maken.

Hoe werkt de nieuwe pensioenregeling?
Iedere maand wordt premie gestort op uw pensioenbeleggingsrekening. De premies worden door ons voor u belegd en vormen op uw pensioendatum een pensioenkapitaal. U als deelnemers in deze regeling heeft uw eigen pensioenpotje. Dat wordt collectief beheerd en belegd, waarbij ‘lifecycle beleggen’ het uitgangspunt is.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om hun risicoprofiel en daarmee de beleggingskeuze zelf bij te stellen op basis van hun eigen voorkeuren. Op de pensioendatum kan er gekozen worden voor een variabele of een vaste pensioenuitkering.

Zolang u bij uw werkgever werkt, is er voor uw partner een partnerpensioen en voor uw kinderen een wezenpensioen geregeld. 

Gaat u met pensioen? Dan koopt u met dit kapitaal een ouderdomspensioen en misschien ook een partnerpensioen.

Log nu snel in op MijnCKFPensioen:

  • geef uw beleggingskeuze aan ons door
  • leg uw privé e-mailadres vast en controleer uw gegevens  

Belangrijk: leg uw e-mailadres vast!
Wij communiceren voornamelijk digitaal met u. Dit doen wij omdat het beter is voor het milieu én om kosten te besparen. Om geen informatie van het pensioenfonds te missen is het belangrijk dat u uw e-mailadres vastlegt. Dit doet u door in te loggen in MijnCKFpensioen en uw e-mailadres vast te leggen onder Mijn gegevens. U ontvangt dan een e-mail wanneer er pensioenpost voor u klaar staat in MijnCKFPensioen. Ontvangt u de post liever in de brievenbus? Dan kunt u dat aangeven onder Mijn gegevens. U ontvangt uw post van dan digitaal én in de brievenbus.

Vragen of meer informatie?
Wij helpen u graag! Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 17.00 te bereiken via (020) 426 63 00 of pensioenservices@hnpfpensioen-ckf.nl.