Nieuws

Welkom op de website van Collectiviteitkring Flexibele regeling

29 april 2022

Vanaf 1 januari 2022 zijn wij gestart met de nieuwe pensioenregeling in de Collectiviteitkring Flexibele regeling. De Efteling is per deze datum overgegaan naar de nieuwe pensioenregeling voor de nieuwe pensioenopbouw. 

Hoe werkt de nieuwe pensioenregeling?

Deze overgang naar een nieuwe pensioenregeling verandert uw (nog op te bouwen) pensioen. U bouwt vanaf 1 januari een pensioenkapitaal op in plaats van een aanspraak. Dit noemen wij een beschikbare premieregeling. Iedere maand wordt premie gestort op uw pensioenbeleggingsrekening. De premies worden door ons voor u belegd en vormen op uw pensioendatum een pensioenkapitaal. Zolang u bij de Efteling werkt, is er voor uw partner een partnerpensioen en voor uw kinderen een wezenpensioen geregeld. 

Gaat u met pensioen? Dan koopt u met dit kapitaal een ouderdomspensioen en misschien ook een partnerpensioen.

Belangrijk: leg uw e-mailadres vast!

Wij communiceren voornamelijk digitaal met u. Dit doen wij omdat het beter is voor het milieu én om kosten te besparen. Om geen informatie van het pensioenfonds te missen is het belangrijk dat u uw e-mailadres vastlegt. Dit doet u door in te loggen in MijnCKFpensioen en uw e-mailadres vast te leggen onder Mijn gegevens. U ontvangt dan een e-mail wanneer er pensioenpost voor u klaar staat in MijnCKFPensioen. Ontvangt u de post liever in de brievenbus? Dan kunt u dat aangeven onder Mijn gegevens. U ontvangt uw post van dan digitaal én in de brievenbus.

Vragen of meer informatie?

Wij helpen u graag! Vanaf 2 mei zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17.00 te bereiken via (020) 426 63 00 of pensioenservices@hnpfpensioen-ckf.nl.